Customize

Helge Ivar Breland Pedersen-saken. Narconon, Bandidos, etc.

Discussion in 'Prosjekt Chanology' started by Anonymous, Jan 5, 2010.

 1. Anonymous Member

  Helge Ivar Breland Pedersen-saken. Narconon, Bandidos, etc.

  ? Var hos scientologer | www.rogalandsavis.no

 2. krokebolle Member

  Re: Helge Ivar Breland Pedersen-saken. Narconon, Bandidos, etc.

  Tror folk som vet hvem Helge Pedersen er ser litt annerledes på saken enn man ville gjort dersom man bare gjør seg noen tanker om skyldspørsmålet utifra denne artikkelen.

  Men føkk scientologi også da, det ekke sånn ment.
 3. Anonymous Member

  Re: Helge Ivar Breland Pedersen-saken. Narconon, Bandidos, etc.

  Jeg tror ingen her tar stilling til Helge Pedersen. Vi bare nevner saken fordi Scientologi-kirken ble kreditert med hvorfor ex-dama gikk til politiet med saken.
 4. An.

 5. Helge Ivar Breland Pedersen hevder nå at han likevel vet hvem som drepte sin tidligere samboer Ann-Helen Karlsen. Foto: Lars Petter Einarsson
  Drapsdømt med nye påstander

  Drapsdømte Helge Ivar Breland Pedersen har denne uken vært i nye avhør. Han har navngitt en annen person han hevder sto bak drapet på Ann Helen «Lena» Karlsen.


  Publisert 03.08.2012 kl 20:01 Oppdatert 03.08.2012 kl 15:14

  1343916334000_No_name_4437668298x1000r.jpg
  Politiadvokat Tor Arvid Bruskeland bekrefter at Helge Ivar Breland Pedersen har vært i et nytt avhør hos politiet i Stavanger. Foto: Tore Bruland

  ANN HELEN-SAKEN

  Fakta:

  5. oktober 2010 ble Breland Pedersen dømt til 15 års forvaring for å ha slått sin tidligere samboer Ann Helen Karlsen med hammer, for å ha kvalt henne og deretter dumpet henne i havet utenfor Tananger natt til 6. mars 2005.
  Pedersen hevdet i retten sin uskyld, at han overhodet ikke kjente til saken, men har nå innrømmet overfor politiet at han var med på å skjule liket av Karlsen.
  Imidlertid hevder han nå at «Lena» allerede var død da han kom til åstedet i Risavika.
  – Var allerede død
  Dommen mot Pedersen er basert på vitnemålet fra hans ekskone, som både i tingretten og lagmannsretten hevdet hun så Pedersen slå Karlsen i hodet med en hammer, tok kvelertak, kledde av henne og slepte henne ut på havet etter et rep bak en hurtiggående skjærgårdsjeep.
  • I avhøret som ble gjennomført på Stavanger politistasjon tirsdag denne uken hevdet etter det RA kjenner til Pedersen at Ann Helen Karlsen allerede var død da han kom til åstedet i Risavika. Han sier nå at planen var å slepe liket ut på havet, men at han aldri fikk start på Hydroliften som lå i småbåthavnen like ved.
  Pedersen innrømmer nå at han i stedet var med på å få liket i sjøen, et lik som aldri er blitt funnet.
  Han hevder også at han dagen etter kastet eiendeler, blant annet en veske Karlsen hadde med seg denne kvelden, i en Fretex-container i Sandnes.
  Bekrefter
  Ann Helen Karlsen og Pedersen har en datter sammen, han hevder det er motivet for at han ikke ville fortelle i retten at han visste mer om drapet på hennes mor enn det han nå innrømmer.
  Politiadvokat Tor Arvid Bruskeland bekrefter overfor RA at Pedersen ble fraktet fra Trondheim fengsel til Stavanger denne uken, men vil ikke si noe om avhøret vil medføre om saken gjenåpnes. Han vil heller ikke bekrefte om avhøret fører til at andre personer vil bli innkalt til avhør.
  – Jeg kan ikke utelukke det, men det ligger ikke slik an nå, sier Bruskeland.
  Pedersen hevder at han ville fortelle denne «nye» versjonen i retten, men at han ble rådet av sine forsvarere Arvid Sjødin og Sigurd Klomsæt å la være, da de mente at det uansett ikke ville være bevis nok til domfellelse.
  Advokat Arvid Sjødin viser til taushetsplikten og vil ikke kommentere de nye påstandene til Pedersen.
 6. Anonymous Member

  Ghurrrkh, NarcoNon. Vell, denne blir vel neppe en ny Hank von Helvete...
 7. I brever skriver Helge at exkona drepte Ann-Helen !
 8. Anonymous Member

  Scientologists, the most ethical people on the planet!

  Hvis dette er standarden på scientologer om dagen trenger vi vel knapt løfte en finger.
 9. - KAN EN Rettsak bli mer rettferdig enn dette ? Om det hadde blitt gjort slik.. - Det beste måtte være å få Rettsaken på NRK der det var tvil så Folket får høre, og med Kamera på Vitneboksen så det var lettere for folk å se hvem som løy eller snakket sant , og ikke gjemme saker bak lukkede dører....... Og Staten hadde tjent penger, og flere Justismord blitt oppdaget av folket.
 10. conchosunwi Member

  Xã Pom Lót dog a i ) & 9 u
 11. conchosunwi Member

  Xã Vĩnh Tân link * m 8 p q u
 12. conchosunwi Member

  Xã Chí Minh link $ ồ 9 ư k ự

Share This Page

Customize Theme Colors

Close

Choose a color via Color picker or click the predefined style names!

Primary Color :

Secondary Color :
Predefined Skins